Uppdrag

Vi åtar oss stora och små uppdrag från olika typer av uppdragsgivare. Villkoret är att uppdragen stämmer med vår vilja att bidra till goda offentliga affärer som gynnar alla berörda.

Uppdragsgivare kan vara enskilda företag, eller grupper av företag, som behöver understöd i samband med upphandlingar. Uppdragen kan komma från organisationer som företräder företagen. Vi åtar oss också uppdrag från upphandlande myndigheter .

TeneliusHolm är ett litet företag. Men i vårt nätverk har vi kompetenser som gör att vi också kan leverera lösningar som kräver mer bredd och större resurser.

Har du frågor eller funderingar om offentlig upphandling eller om relationer mellan politik och näringsliv? Tveka inte att höra av dig. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Våra uppdragsgivare

Almega är en organisation för tjänsteföretag. Vårt uppdrag: att bidra till Almegas arbete mot osund offentlig konkurrens.

logo

Esatto är en växande digital byrå som vill bli bättre på den offentliga marknaden. Vårt uppdrag: att utbilda, coacha och delta i processen så att företaget ska bli tilldelas offentliga kontrakt.

foretagarna_logga_black_png-rgb

Företagarna är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Vårt uppdrag för Företagarna var att ta fram ett remissvar på en statlig utredning om offentlig upphandling.

Vård­företagarna är en arbetsgivar- och bransch­organisation för vårdgivare som bedriver vård och omsorg i privat regi. Vårt uppdrag: att ta fram underlag för att uppmärksamma att Lag om Valfrihetssystem (LOV) nu har funnits i tio år och på så sätt medverka till fortsatt utveckling.

People Productions utvecklas smarta lösningar som gör det snabbare, tryggare och roligare för den om söker jobb att möta den som söker talang. Både för blixtsnabba behov idag, och på sikt. Vårt uppdrag: rådgivning i upphandlingsfrågor, bistå i kontakter med politik och förvaltning.

Privattandläkarna är en medlemsägd branschorganisation för privata tandvårdsföretag i Sverige. Uppdraget: I dialog med medlemmar ta fram ett förslag till LOV i barn- och ungdomstandvården i en region.

 

Bildresultat för svenskt näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. De jobbar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Vårt uppdrag: Undersöka förutsättningarna för nya LOV-system i olika kommuner, främst i Västmanland.

Bildresultat för svensk sjuksköterskeförening

Svensk sjuksköterskeförening arbetar för sjuksköterskans professionella utveckling och en god omvårdnad. Vårt uppdrag: Rådgivning och mediebearbetning i kampanjen ”Svensk sjukvård behöver omvårdnad”.

Följ oss på LinkedIn Bildresultat för linkedin social icon

TeneliusHolm AB

Bergsgatan 59
112 31
Stockholm