TeneliusHolm rekryterar tidigare borgarrådet Lotta Edholm

TeneliusHolm rekryterar en av Stockholms mest kända politiker. Lotta Edholm (L), statlig utredare och nyligen avgånget skolborgarråd i huvudstaden, går in som ny medarbetare.

Lotta Edholm efterträdde Jan Björklund som skolborgarråd och gruppledare för Liberalerna i Stockholms stadshus 2006. Hon har varit ordförande i ungdomsförbundet, suttit i riksdagen samt varit ledamot av partistyrelsen sedan 2009 där hon också ingått i partiledningen till och med 2019.

– Med Lotta Edholm kan vi erbjuda ännu mer kvalificerade tjänster. Hon har djup kunskap om politikens roll när det gäller offentlig upphandling. Fackområdet utbildning och skola är Lotta expert på. Hon har erfarenhet av både framgångsrika samarbeten och kriskommunikation,  säger Stefan Holm, VD i TeneliusHolm.

Lotta Edholm arbetar initialt på deltid hos TeneliusHolm. Hon ska fullfölja sitt uppdrag som statlig utredare av språkutveckling i förskolan, vilket ska vara klart i slutet av hösten.

– TeneliusHolm är ett nischat företag med fokus på hur offentliga tjänster kan utvecklas, till nytta för kommuner, leverantörer och inte minst medborgarna. Det är spännande att få vara med och utveckla ett nystartat företag, säger Lotta Edholm.

Vill du som är kund eller samarbetspartner komma i kontakt med Lotta Edholm? Här är hennes mejladress.

Följ oss på LinkedIn Bildresultat för linkedin social icon

TeneliusHolm AB

Bergsgatan 59
112 31
Stockholm