Om oss

Stefan är seniorkonsult och partner på TeneliusHolm. Han har varit verksam inom offentlig upphandling och offentlig marknad de senaste 15 åren. Han har lång erfarenhet av politisk påverkan och stöd till företag genom sitt arbete inom olika bransch- och arbetsgivarorganisationer. Han har aktivt bidragit till de lagar som styr den offentliga marknaden, både vid tillkomsten, som till exempel Lag om Valfrihet (LOV), och i utformningen, som till exempel arbetsrättsliga villkor i LOU. Han är välkänd bland inköpare över hela landet och syns ofta i debatten. 2009 mottog han pris som årets opinionsbildare inom offentlig upphandling. Förutom hustru och två barn är glädjeämnena simning och löpning. Kombinationen blir Swimrun.

Håkan är seniorkonsult och partner på TeneliusHolm. Han har mångårig erfarenhet av påverkansarbete med koppling till offentliga affärer. Åren 2011-2018 var han näringspolitisk chef på Vårdföretagarna, bransch- och arbetsgivarorganisation för privat driven vård och omsorg. Han ledde under dessa år Vårdföretagarnas lobbyarbete och opinionsbildning för att hindra vinsttak och andra begränsningar som hotade de privata alternativen inom vård och omsorg. Arbetet har han beskrivit i boken ”Välfärdslobbyisten” (Ekerlids) tillsammans med forskaren Niels Selling. Håkan Tenelius var den allra första mottagaren av PR-branschens utmärkelse Spinn, kategorin ”Årets kund” 2016. På den fritid som inte ägnas åt familjen brygger han öl i stilen American Pale Ale.

Lotta är seniorkonsult på TeneliusHolm. Hon var fram till våren 2020 skolborgarråd i Stockholms stad, där hon också var gruppledare för Liberalerna. Hon har varit ordförande i partiets ungdomsförbund, suttit i riksdagen och varit ledamot av partistyrelsen där hon också ingått i partiledningen. Lotta var som borgarråd en av landets ledande skolpolitiker och såg bland annat till att stockholmsgymnasisternas möjlighet att välja skola inte stoppar vid kommungränsen. På fritiden ägnar hon sig åt sommarstället och dess odlingar med enligt egen utsago varierande framgång.

Följ oss på LinkedIn Bildresultat för linkedin social icon

TeneliusHolm AB

Bergsgatan 59
112 31
Stockholm